Legend of Terra

Anmeldelse af spillemaskinen Legend of Terra – læs den her

Legend of Terra er en utrolig populær og yderst underholdende online video spillemaskine, der består af fem hjul og hele 20 betalingslinjer. Denne spillemaskine er selvfølgelig også udstyret med de attraktive wild symboler og scatter symboler, og så byder spilleautomaten Legend of Terra i øvrigt også på en yderst fordelagtig bonusrunde.

Selvom denne spillemaskine formentlig lyder som en helt almindelig online spilleautomat, så skiller den sig faktisk ud på flere forskellige måder, blandt andet ved at dens resultater faktisk er helt bestemt af en række fastsatte odds, der forekommer ved et nærmere kig på gevinstoversigten for spillet.

Sådan kommer du i gang med at spille

Det er super nemt at komme i gang med at spille på denne underholdende spillemaskine, for det eneste du faktisk bare skal gøre er først og fremmest at vælge, hvor mange af de pågældende betalingslinjer du ønsker at spille på, og derefter skal du selvfølgelig også lige vælge, hvor mange penge du har mod på at spille for, og her gælder det som på langt de fleste andre online spillemaskiner, at jo flere penge du spiller for, jo større er dine chancer for at vinde, og jo flere penge har du samtidig også mulighed for at vinde, så det er jo en win win situation – i hvert fald hvis du vel og mærke skulle være så heldig at vinde.

Når dette er gjort, er du faktisk klar til at starte spillet, og det gør du ganske enkelt ved blot at trykke på spillets ”spin” knap, som får de fem hjul til at dreje rundt.

Attraktive gevinstmuligheder

I den medfølgende gevinstoversigt til spillemaskinen har du mulighed for at se alle de gevinstgivende kombinationer, der udløser en af spillets mange gevinster, ligesom du blandt andet også har mulighed for at blive meget klogere på, hvad det så er, du har mulighed for at vinde på spilleautomaten Legend of Terra.

Gevinsterne på maskinen byder blandt andet på de yderst fordelagtige multiplikatorer, som du formentlig kender fra en række andre online spillemaskiner på nettet, ligesom du blandt andet også kan vinde bonusrunder og meget andet på maskinen, som du med fordel kan læse meget mere om her.

Legend of Terra spilleautomaten er som nævnt blandt andet udstyret med et attraktivt wild symbol, der kan erstatte alle spillets andre symboler, dog lige med undtagelse af scatter symbolerne og bonussymbolerne. Samtidig giver wild symbolerne dig mulighed for at få fordoblet dine gevinster med med enten to, fem eller ti gange.

Samtidig er spillemaskinen naturligvis også udstyret med de eftertragtede scatter symboler, der har den egenskab, at de kan gange din egen indsats med et bestemt antal gange, der er forudbestemt i gevinstoversigten, der følger med spillemaskinen, og det kan altså kun lade sig gøre, hvis du rammer tre af de samme pågældende scatter symboler på spillemaskinens snurrende hjul.

Bonusrunden

Du får adgang til den eftertragtede bonusrunde på spillemaskinen Legend of Terra, hvis du skulle være så heldig at ramme tre ens bonussymboler i spillet, og her har du blandt andet mulighed for at vinde fordelagtige multiplikatorer, der kan gange dine gevinster med helt op til 50 gange, så det kan bestemt godt betale sig at have heldet med sig i denne del af spillet.

Konklusion

Hvis du er på jagt efter en utrolig underholdende online video spillemaskine, der blandt andet kan give dig nogle yderst fordelagtige gevinster, hvis du vel og mærke har heldet med dig, så skal du helt bestemt prøve lykken på den eftertragtede og meget populære online spillemaskine Legend of Terra, der er forgænger for skrabespillet Forces of Terra, så her får du med andre ord masser af gode muligheder for at kombinere rigtig god underholdning med gode gevinstmuligheder.

 

21 Sep 2017