Irish Luck

Spilanmeldelse af spillemaskinen Irish Luck fra Playtech

Spillemaskinen Irish Luck er udviklet af selveste Playtech, der med denne spillemaskine har valgt at tage udgangspunkt i et folkekært irsk tema til fordel for alle, der er vilde med Irland, eller som har en anden speciel forbindelse til landet. Spillet emmer er Irland, irsk folkemusik og farven grøn, som selvfølgelig også er farven for held, og det er lige præcis, hvad du skal have for at vinde spillemaskinens helt store jackpot på 10.000 mønter eller nogle af de mange andre attraktive gevinster, du har mulighed for at vinde på spillemaskinen, herunder blandt andet en masse gratis spins. På Irish Luck spillemaskinen har du i øvrigt også mulighed for at stifte bekendtskab med en yderst fordelagtig og spændende gamble funktion, der giver dig muligheden for at satse dine gevinster for at få dem fordoblet, men ikke nok med det, for spilleautomaten byder faktisk på hele 43 forskellige gevinstgivende kombinationer, hvilket naturligvis gør, at chancerne for at vinde en eller flere gevinster på spillemaskinen faktisk er ganske gode. Irish Luch er en stor spillemaskine forstået på den måde, at den har fem hjul og intet mindre end hele 30 gevinstlinjer, hvilket altså er årsagen til, at der er hele 43 forskellige muligheder for at ramme en gevinstgivende kombination på maskinen. Alle har mulighed for at spille med på denne spillemaskine, for det koster nemlig helt ned til 0,01 mønt pr. runde at spille med, mens den højst mulige indsats ligger på hele 300 mønter.

Tema og symboler

Det er ikke til at løbe udenom, at temaet på denne flotte og yderst underholdende spillemaskine selvfølgelig er Irland og alt, hvad der hører sig til, og det kan man blandt andet se, når vi kigger nærmere på de forskellige symboler, som Irish Luck spilleautomaten rummer. Her har du nemlig blandt andet mulighed for at finde keltiske smykker, trekløvere, gyldne hestesko, harper, en smuk rødhåret kvinde samt potter med guld, og så skal vi selvfølgelig heller ikke glemme at nævne de velkendte kortspilsymboler 10, J, Q, K og A, som Playtech stort set altid formår at stoppe langt ind i alle deres mange forskellige spillemaskiner, og her fremtræder de selvfølgelig i den flotte grønne irske farve.

Mulige gevinster

På denne spillemaskine har du mulighed for at vinde en masse attraktive gevinster, herunder blandt andet den helt store jackpot på intet mindre end 10.000 mønter, men derudover har du også en enestående mulighed for at vinde hele 33 gratis spins samt forskellige multiplikatorer, og så rummer spillemaskinen selvfølgelig også en attraktiv gamble funktion, hvor du skal gætte et kort rigtigt for at få fordoblet dine gevinster. For at få udløst spillemaskinens store jackpot på 10.000 mønter, så skal du ramme fem af de smukke rødhårede kvinder på samme tid, for hun udgør nemlig spillets wild symbol, der kan udløse jackpotten, og rammer du mellem tre og fem potter med guld, så har du vindet hele 33 gratis spins samt en multiplikator, der ganger dine gevinster med helt op til 15 gange, hvilket altså godt kan blive til en omfattende gevinst, hvis du for eksempel har spillet med den højst mulige indsats.

Konklusion

Hvis du er til et super flot og utroligt gennemført irsk tema på en underholdende online spillemaskine med masser af gode gevinstmuligheder, så skal du helt sikkert vælge at spille på denne sjove Irish Luck spillemaskine fra Playtech. Her kan du blandt andet vinde en stor jackpot, hele 33 gratis spins, en multiplikator, og så har du selvfølgelig også mulighed for virkelig at gamble, hvis du vælger at benytte dig af spillets gamble funktion for at få fordoblet gevinsterne. Mulighederne er mange på denne grønne spillemaskine, der oser af held, så det er bare om at prøve lykken og kaste sig ud i det. Vi kan i hvert fald varmt anbefale denne flotte spillemaskine, der virkelig får en til at komme i en rigtig god irsk stemning.

21 Sep 2017