Elektra

Elektra spilleautomat – sådan spiller du

Elektra er en online spilleautomat, også kaldet en tegneserie spilleautomat, fra softwareudvikleren Playtech, der på en helt speciel og uforklarlig måde, nærmest magisk, formår at kombinere Marvel universet med de populære spillemaskiner, og spillemaskinen Elektra er ikke en undtagelse.

Elektra er et super flot og ikke mindst meget underholdende spil, der som nævnt går hånd i hånd med resten af det populære Marvel univers.

Sådan spiller du

Elektra er en spillemaskine bestående af fem hjul med tre rækker og hele 20 forskellige gevinstlinjer, og så kan denne spilleautomat altså byde på en helt speciel wild funktion samt et scatter symbol, der er kombineret med spillets såkaldte bonusvåben.

Elektra er en meget simpel og brugervenlig spillemaskine, hvilket gør den attraktiv for alle og enhver, der foretrækker at spille på spillemaskiner, når de spiller online casinospil, og så byder den blandt andet også på rigtig god underholdning.

Det er nemlig sådan, at man spille Elektra fra helt ned til 0,01 cent pr. spin og helt op til 1.000 dollars pr. spin, hvilket er et meget bredt spektre, der giver alle en uovertruffen mulighed for at spille med, idet man både kan satse enormt lavt og omvendt også meget højt, og man bestemmer dermed helt selv, om man vil spille på Elektra spillemaskinen for underholdningens skyld, eller om man går efter den helt store gevinst. Hvis man vælger hovedsageligt at spille på spillemaskinen Elektra for underholdningens skyld, så skal man blot lave et så lavt sats som muligt, og så er der altså dømt timevis af underholdning for næsten ingen penge.

Symbolerne for Elektra går meget godt i tråd med spillets tema, som er lidt krigerisk, og symbolerne består derfor af en række forskellige våben, herunder blandt andet en armbrøst, knive, kastestjerner m.fl.

Du kan ganske nemt og uden problemer sætte spilleautomaten Elektra til at køre auto spins, så du ikke selv behøver at sidde og klikke hele tiden, men blot skal holde øje med spillets gang, hvilket er en super lækker funktion, især hvis man har planer om at bruge flere timer ved denne spillemaskine.

Scatter symbolet udgøres i denne spilleautomat af en rød Elektra kniv, og med dette symbol er der altså mulighed for at få udløst helt op til 14 gratis spins i det populære våben bonusspil. Wild symbolet udgøres i spilleautomaten af selve Elektra symbolet, og dette symbol kan erstatte alle andre symboler i spillet, dog lige med undtagelse af scatter symbolet selvfølgelig.

Spillemaskinen Elektra byder på utrolig mange forskellige gevinstkombinationer, men det er ikke det eneste, for derudover tilbyder Elektra spilleautomaten nemlig også hele fire såkaldte ”Mystiske Marvel Jackpots”, der kan blive udløst helt tilfældigt, så husk at holde øjnene åbne, når du sætter autopiloten til. Hertil skal det dog nævnes, at det nogle gange godt kan betale sig at satse lidt højere, end hvad man normalt ville gøre, især i dette spil, fordi chancen for at ramme de fire jackpots stiger i takt med den indsats, du har lavet, så jo højere indsatsen er, desto større er chancerne for at ramme de eftertragtede jackpots.

Konklusion

Elektra er en yderst spændende og underholdende spilleautomat fra Playtech, hvor der hele tiden er gang i spillet. Temaet og spillets symboler består primært af våben, hvorfor denne spillemaskine i høj grad henvender sig til de mandlige spillere, men også i det hele taget bare til dem, der godt kan lide forskellige våben.

Spillemaskinen Elektra henvender sig desuden til alle typer spillere, både de forsigtige, nybegynderne, dem der ønsker at spille for underholdningens skyld, og sidst men ikke mindst selvfølgelig også til dem, der tør satse stort, og i dette spil gælder det, at jo større man satser, desto større chancer er der helt automatisk for at få fingrene i de populære jackpots.

Elektra byder altså både på mange timers underholdning for ganske få penge samt store gevinstmuligheder, og det afhænger selvfølgelig af, hvordan man selv vælger at spille på spillemaskinen.

 

21 Sep 2017